Urban1a

dinsdag, februari 23, 2010

va 22 april 2010 open: seats2meet.com rotterdam (S2M010)

ik denk dat het weinig mensen zullen het ontgaan is dat ik, ondanks een burn-out, toch weer een paar nieuwe avonturen ben aangegaan. de laatste daarvan is seats2meet.com rotterdam oftwel s2m010.

wat ruim 2 maanden geleden nog een leuk idee, in de hoofden van een paar (toen nog los van elkaar opererende) rotterdamse ondernemers was, is nu een heuse coöperatie met straks 1 van de mooiste en best bereikbare vergader- en flexwerklocaties van rotterdam eo :-D

wat is seats2meet.com?
seats2meet.com is dé nieuwste vergaderformule van Europa!
je reserveert er vergaderstoelen in plaats van zalen, gemakkelijk via internet. hoe eerder je boekt, hoe groter je voordeel!

naast een aantal pilotlocaties die deze vergaderformule hanteren zijn er ook 2 officiële seats2meet.com vestigingen. te weten seats2meet.com utrecht en seats2meet.com maarssen.
en vanaf 22 april 2010 dus ook in rotterdam

In deze rotterdamse vestiging komt er naast ‘het nieuwe vergaderen’ ook meer aandacht voor ‘het nieuwe werken’. dus niet alleen 'seats 2 meet' maar ook 'seats 2 work'

en? doen jullie ook nog iets MVO/duurzaamheid?
jazekers! want zo zitten we dadelijk in 1 van de eerste duurzaam herontwikkelde bedrijfsverzamelgebouwen van europa, is de locatie van vloer tot plafond duurzaam ingericht, zijn we een kweekvijver voor oa horeca talent met ons eigen leer-werkbedrijf, worden we schoongehouden door de fantastische mensen van het meest duurzame schoonmaakbedrijf van nederland. hebben we een strax een groene IT infrastructuur, hebben we dadelijk een paperless office, hebben we dadelijk de meest duurzame catering van nederland. en investeren we de opgedane kennis weer in de doorontwikkeling van de sustainable toolkit.

en zo heeft rotterdam dadelijk niet alleen 1 van de meest duurzame poppodia annex danceclubs (WATT) en 1 van de meest duurzame lampenwinkels (WattNou). maar ook 1 van de meest duurzame businesscentres van nederland.

gaaf he?

NASCHRIFT:
alhoewel we al veel voor elkaar gebokst hebben. is er nog het 1 en ander nodig om echt in april open te kunnen.
denk je nog een (duurzame) bijdrage te kunnen leveren neem dan gerust contact met me op via 084-0030863 en/of via edgarneo@gmail.com
seats2meet.com online
kijk voor meer info over het concept @ www.seats2meet.com en/of www.s2m010.com
word lid van onze community @ www.mindz.com/plazas/S2M010
volg ons @ twitter @ twitter.com/s2m010
en vergeet vooral niet je wensen in te vullen @ www.tinyurl.com/s2m010

wil je liever iemand spreken of alvast profiteren van de vroegboekkorting? bel ons @ 084-0030863

groeten,

@gar / edgar neo
connector, conceptor, conscious capitalist

e:      edgarneo@gmail.com
t/m/f: +31 (0)84-003 08 63
i:       www.edgarneo.INFO

do you follow me on twitter.com/edgarneo?

Technorati labels: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Comments:

Een reactie posten